DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Bedbodems

Bedbodems passend bij uw wensen en bed

Bedbodems proberen? Nieuwe bedbodems bestellen? Bij een goed bed spelen goede bedbodems een belangrijke rol. Beumer woninginrichting is sinds 1908 gevestigd in Zwijndrecht en dé specialist als het gaat om bedden, bedbodems en nog veel meer. Bij het inrichten van een woning is de slaapkamer en het bed een belangrijk onderdeel. Hier brengt u veel tijd door. Een goed bed geeft u rust en zorgt ervoor dat u de volgende dag weer genoeg energie hebt. Met onze enorme diversiteit aan bedbodems kunnen wij beslist een passende aanbieden. Wilt u graag advies? Hulp bij het kiezen van bedbodems. Kom dan gerust bij ons langs. Wij geven graag advies. Door onze kennis en ervaring weten wij precies wat hier bij komt kijken.

Assortiment bedbodems

Doordat de wensen van onze klanten zeer uiteenlopen hebben wij een ruim assortiment met bedbodems samengesteld. Welke bedbodems u ook kiest, deze zijn allemaal gemaakt van zeer goede kwaliteit. Wilt u graag een lattenbodem? Of gaat uw voorkeur uit naar een boxspring? Wij hebben de volgende mogelijkheden:

  • Boxspring
  • Spiraal
  • Lattenbodem
  • 3 elektromotoren

Boxspring bedbodems

Veel gekozen bedbodems zijn de boxsprings. Deze bedbodems zorgen beslist voor een optimaal slaapcomfort. Boxsprings hebben ook wel een dubbele matras laag waardoor u zeer zacht ligt. Naast een prettige bedbodem ziet een boxspring er ook nog eens mooi uit. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, kleuren en maten. Benieuwd naar onze bedden? Kom dan gerust eens bij ons langs. We hebben altijd een boxspring die bij de sfeer en inrichting van uw slaapkamer past en bedbodems bij uw wensen op het gebied van comfort.

Maak a.u.b. uw keuze:

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Bedbodems van goede kwaliteit koopt u bij Beumer woninginrichting
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting