DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Boxsprings van Pullman verkrijgbaar bij Beumer uit Zwijndrecht.
Boxsprings

Boxsprings van Pullman verkrijgbaar bij Beumer uit Zwijndrecht.

Beumer Woninginrichting bestaat sinds 1908 en is gespecialiseerd in woninginrichting. Of het nu gaat om in het inrichten van de woonkamer of de slaapkamer, Beumer heeft voor u alles in huis. Voor de slaapkamer heeft ons bedrijf verschillende bedden. Één van de bekendste zijn de boxsprings. Deze boxsprings zijn vergeleken met de andere soorten bedden veel comfortabeler. Dit komt omdat Boxsprings van Pullman een verende matrasdrager hebben.

In de matrassen van de boxsprings zit natuurlijk ook veel verschil. Zo kunt u kiezen uit een harder of een zachter matras. De kenmerken van de matrassen van de boxsprings zijn optimaal en blijvend ligcomfort, duurzaamheid en gepatenteerde vering. Dit alles zorgt ervoor dat u nog lekkerder ligt. Als kiest voor één van onze boxsprings dan kunt u ook nog kiezen uit een dekbed. Bij ons kunt u kiezen uit een donzen dekbed, een wollen dekbed of een synthetisch dekbed.

Ook hebben wij bij onze boxsprings nog een hele collectie aan kussens. Kiest u voor een van de boxsprings van Beumer en bevindt u zich in de buurt van Dordrecht, Ridderkerk of Heerjansdam, dan komen wij het bed voor u installeren in uw slaapkamer.

Boxsprings met een nieuw verende matrasdragen, alleen bij Beumer.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over boxsprings ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting