↓ Open Openingstijden ↓
  • Maandag: 9:30 - 17.30
  • Dinsdag: 9:30 - 12.30
  • Woensdag: 9:30 - 17.30
  • Donderdag: 9:30 - 21.00
  • Vrijdag: 9:30 - 17.30
  • Zaterdag: 9:30 - 17.00
DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGEN INRICHTING
Een houten jalouzie koopt u bij Beumer woninginrichting Zwijndrecht!
Houten jalouzie

Een houten jalouzie koopt u bij Beumer woninginrichting Zwijndrecht!

Een houten jalouzie is een mooie decoratieve manier van zonwering. bij Beumer Woninginrichting hebben wij een ruim assortiment aan houten jalouzie. Een houten jalouzie is functioneel, maar ook decoratief. Bovendien is een houten jalouzie erg sfeervol. Wij verkopen houten jalouzie van veel bekende en onbekende merken, kom dan ook naar onze showroom voor een compleet en goed overzicht.

Beumer Woninginrichting is de specialist in houten jalouzie en heeft alleen de beste houten halouzie merken in haar assortiment. Onze houten jalouzie zijn in alle soorten hout en kleuren verkrijgbaar. Van teak hout tot licht essenhout, van wit tot zwart. Onze houten jalouzie worden speciaal voor u op maat gemaakt. Wij komen gratis bij u thuis langs om de maten voor de houten jalouzie op te meten. als de houten jalouzie gemaakt zijn komen wij deze ook gratis bij u thuis ophangen! Natuurlijk laten wij alles weer netjes achter zoals het stond.

U bent van harte welkom in de showroom van Beumer Woninginrichting. Wij kunnen u hier alle mogelijkheden op het gebied van een houten jalouzie laten zien, maar bijvoorbeeld ook adviseren over andere vitrage! Beumer woninginrichting werkt in de omgeving van Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Dordrecht. Wij kunnen eventueel bij de mensen thuis komen om de vitrage in te meten zodat u zeker bent dat u de juiste maat van de houten jalouzie besteld.

Een mooie houten jalouzie op maat vind u bij ons in Zwijndrecht!

Wilt u meer informatie over een houten jalouzie? Of wilt u meer weten over een trap stofferen? Vul hieronder uw gegevens in.

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting