DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Jaloezieën

Jaloezieën voor sfeer en bepaling van lichtinval in huis

Jaloezieën kopen voor uw woning? Mate van lichtinval in huis kunnen bepalen? Uw ramen bekleden met sfeervolle jaloezieën? Kom voor een prachtig assortiment raambekleding naar Beumer woninginrichting. Beumer woninginrichting is namelijk dé specialist als het gaat om raambekleding en levert dit graag naar wens. Als familiebedrijf werken wij samen met een hecht team specialisten die kennis en ervaring hebben met jaloezieën. Naast het leveren van raambekleding kunnen wij ook de rest van uw woning inrichten. Bekijk gerust onze website voor meer informatie. Heeft u speciale wensen? Ook kunt u telefonisch contact opnemen en een afspraak maken. Wij komen graag langs.

Houten jaloezieën

Jaloezieën zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van uw smaak, woning en interieur kunt u kiezen uit passende jaloezieën. Houten jaloezieën zijn vandaag de dag erg populair. Deze natuurlijke producten passen uitstekend bij verschillende soorten interieurs. Ze hebben ook wel de functionaliteit van horizontale jaloezieën en zorgen ervoor dat u zelf de mate van lichtinval kunt regelen. Daarnaast brengen deze jaloezieën sfeer in uw woning. Ze hebben een warme en rustige uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten.

Waarom houten jaloezieën?

Houten jaloezieën kunnen zowel thermisch als akoestisch zeer goed isoleren. Het zijn ook wel liggende lamellen in verschillende diktes die door middel van een koord in verschillende standen gezet kunnen worden. Hiermee kunt u zelf bepalen hoeveel zon er in uw woning mag schijnen. Daarnaast hebben ze een rustige uitstraling en bieden en warm gevoel. Kortom: houten jaloezieën zijn:

  • Sfeervol
  • Functioneel
  • Lichtbepalend
  • Verkrijgbaar in verschillende soorten

Maak a.u.b. uw keuze:

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Jaloezieën voor sfeer en bepaling van lichtinval in huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting