DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Kussens

Kussens voor optimaal comfort en een prettige nachtrust

Kussens kopen? Zijn uw kussens aan vervanging toe? Kom dan verschillende kwalitatief hoogwaardige kussens proberen bij Beumer woninginrichting. Beumer woninginrichting is al vele jaren hét aangewezen adres en een bekende winkel voor woninginrichting. Ons team heeft veel kennis en ervaring met meubels en bed textiel. De kracht van ons bedrijf zit hem met name in het kleine, vakbekwame aantal mensen die graag advies geven. Onze voorraad kussens is zeer divers. Hierdoor vindt u bij ons beslist wat u zoekt. Daarnaast vinden wij kwaliteit belangrijk. Onze kussens gaan lang mee en bieden u optimaal comfort. Een goede nachtrust is belangrijk. Een goed bed en fijne kussens dragen daar voor een groot deel aan bij.

Synthetische kussens

Synthetische kussens worden veel gekozen door onze klanten doordat ze hypoallergeen zijn. Meestal zijn deze gevuld met een zachte vulling zoals polyester bolletjes of vlokken. Door de synthetische vulling zijn deze kussens makkelijk te wassen in de wasmachine. De vulling van deze kussens zijn:

  • Flexibel
  • Licht
  • Zacht
  • Duurzaam
  • Gemakkelijk te wassen

Daarnaast bieden wij deze kussens aan voor een aantrekkelijke prijs.

Veren of donskussens

Naast synthetische kussens hebben wij ook donskussens in ons assortiment. Deze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn zeer zacht. Donzen kussens hebben een goed isolerende eigenschap waardoor het bijdraagt aan jouw slaapcomfort. Ook ultiem slaapcomfort? Genieten van heerlijke kussens? Kom dan bij ons langs. Naast kussens hebben wij ook ander bedtextiel. Meer hierover kunt u lezen op onze website.

Maak a.u.b. uw keuze:

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Kussens voor optimaal comfort en een prettige nachtrust
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting