DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Lattenbodem

Lattenbodem van goede kwaliteit passend bij uw lichaam, matras en bed.

Lattenbodem kopen van zeer goede kwaliteit die een bijdrage levert aan uw goede nachtrust? Kies dan voor een lattenbodem van Beumer woninginrichting en kom langs in de winkel. Als familiebedrijf is Beumer woninginrichting al vele jaren actief in het inrichten van woningen. In onze winkel vindt u dan ook vele producten voor woninginrichting. De slaapkamer is een belangrijk onderdeel van woninginrichting. Een goede nachtrust is immers van belang. Een passend bed en kwalitatief hoogwaardige lattenbodem is wat daarbij hoort. Elke dag genieten van een goede nachtrust? Uw huidige lattenbodem vervangen? Kom langs in onze winkel om de verschillen te ervaren.

Lattenbodem bepaalt uw ligcomfort

Een goede lattenbodem is van essentieel belang voor een goede nachtrust. Daarnaast bepaalt een lattenbodem uw ligcomfort in bed. Daarom is het van belang dat u voor een goede en passende lattenbodem kiest. Beumer woninginrichting heeft een ruime collectie met bedbodems die u kunt bekijken in onze winkel. Zo kunt u kiezen uit:

  • Handverstelbare lattenbodem
  • Elektrische lattenbodem
  • Houten lattenbodem
  • Lattenbodem met verschillend aantal latten

Een lattenbodem geeft optimale ondersteuning aan uw lichaam en het matras. Het is van belang dat dit goed op elkaar aansluit.

Lattenbodem met aantal latten

Het aantal latten kan per lattenbodem verschillen. Ook de maat van de latten kan variëren. Bent u benieuwd welke uitvoeringen, maten en soorten er verkrijgbaar zijn? Kom dan gerust bij ons langs. Elke lattenbodem is anders. Graag helpen wij u bij het vinden van de juiste. Indien wenselijk kunnen we ook bij u langskomen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Lattenbodem van goede kwaliteit passend bij uw lichaam, matras en bed.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting