DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Ledikant

Ledikant met passende nachtkastjes

Ledikant kopen voor uw slaapkamer? Een mooi ledikant dat past bij uw inrichting en smaak en ook nog eens van goede kwaliteit? Kom dan langs bij Beumer Woninginrichting. Wij zijn een echt familie bedrijf en houden ons al jaren bezig met het inrichten van woningen. Een goed ledikant en matras mag beslist niet in een woning ontbreken. In uw bed brengt u immers de meeste tijd door en moet ervoor zorgen dat u elke dag fris op staat. Beumer Woninginrichting heeft een ruim assortiment bedden en ledikanten. Wat voor ledikant en passende meubels u ook zoekt, wij hebben slaapkamers in verschillende smaken en stijlen. In onze winkel kunt u deze uitgebreid komen bekijken. Ons team geeft u graag advies bij het kiezen voor een goed ledikant. Indien wenselijk kunt u foto's van uw slaapkamer meenemen zodat we kunnen kijken naar uw smaak, de kleuren en stijl. Wilt u een ledikant van teak? Een ledikant van eiken? Of een ledikant van ander materiaal? Bespreek uw wensen. Wij leveren een ledikant waar u van weg kunt dromen.

Een stijlvolle omlijsting van uw bed

Een ledikant kopen voor een stijlvolle omlijsting van uw bed? Nog meer genieten van uw goede nachtrust met een goed ledikant? Koop dan een passend ledikant bij Beumer Wonginrichting. Bij ons kunt u kiezen uit:

  • Materialen
  • Kleuren
  • Maten
  • Stijlen
  • Afwerkingen

Bij een mooi ledikant horen ook mooie meubels. Wij hebben passend bij een ledikant verschillende linnenkasten en nachtkastjes. Hiermee creëer je een fijne sfeer in de slaapkamer. Meer informatie over onze meubels? Advies over een ledikant? Wij helpen u graag in onze winkel. Bent u niet in staat om naar onze winkel te komen , dan komen wij op afspraak naar u toe om u te adviseren over een ledikant matras ,meubel ,tapijt of gordijn.

Maak a.u.b. uw keuze:

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Ledikant kopen met passende nachtkastjes
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting