DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Luxaflex producten vindt u bij Beumer Woninginrichting
Luxaflex

Luxaflex producten vindt u bij Beumer Woninginrichting

Al sinds 1908 vindt u bij Beumer Woninginrichting alles op het gebied van woninginrichting. Zo vindt u bij ons meubels, Luxaflex, tapijt, gordijnen en veel meer. Bij ons speelt kwaliteit een belangrijke rol. Vandaar dat wij voor u al een selectie van merken gemaakt hebben met een hoge kwaliteitsgraad. Zo hebben wij voor raambekleding vele producten van Luxaflex. Luxaflex is één van de vele merken die wij in huis hebben.

Luxaflex staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een ruime keuze aan raambekleding. Luxaflex heeft een uitgebreide collectie, zodat ieders stijl erin te vinden is. In de collectie van Luxaflex vindt u onder andere plissé shades, rolgordijnen, houten jaloezieën en gordijnjaloezieën. Tevens heeft Luxaflex een ruim assortiment aan dakraamproducten.

De producten van Luxaflex vindt u in Zwijndrecht bij Beumer Woninginrichting. Kwaliteit is een belangrijke factor, maar tevens staan wij bekend om onze goede service. De Luxaflex producten kunt u niet alleen bij ons aanschaffen, maar wij komen de raambekleding van Luxaflex ook bij u thuis monteren. Wij doen dit niet alleen in Zwijndrecht, maar ook in plaatsen in de omgeving, zoals Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Heerjansdam, Barendrecht en Dordrecht.

Luxaflex ! Een keuze voor kwaliteit.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Pullman ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting