DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Trap bekleden

Trap bekleden met tapijt of andere stoffen

Trap bekleden met tapijt? Zoekt u een specialist die uw trap kan bekleden? Beumer woninginrichting is sinds 1908 gevestigd in Zwijndrecht en u graag van dienst. Als familiebedrijf hebben wij in de afgelopen jaren al vele woningen voorzien van inrichting. De kracht van ons bedrijf zit hem met name in het kleine, vakbekwame aantal mensen. Onze klant is koning en zo behandelen wij ze ook. Wij geven deskundig en eerlijk advies en hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij hebben een diversiteit aan producten in de zaak zodat u een ruime keuze aan stijlen en mogelijkheden heeft. Graag helpen wij u daarbij om de juiste keuze te maken. Kom bij ons langs en kies het materiaal waarmee u uw trap laat bekleden.

Trap bekleden met het juiste tapijt

Beumer woninginrichting is specialist als het gaat om een trap bekleden. Voordat wij dit gaan doen is het belangrijk vooraf te bedenken waarmee u uw trap wilt laten bekleden. De materialen waarmee wij uw trap kunnen bekleden variëren in:

  • Kwaliteit
  • Comfort
  • Duurzaamheid
  • Uitstraling
  • Garen en structuur

Doordat de keuze enorm is kunt u uw trap laten bekleden die past bij uw smaak en woning.

Trap bekleden met tapijt

Nadat u tapijt heeft uitgekozen kunnen wij uw trap bekleden en tapijt leggen. Hiervoor zullen wij eerst uw trap opmeten. Door de juiste hoeveelheid tapijt te bestellen bespaart u kosten en kunnen wij zonder problemen leggen. Wij beschikken over professionele stoffeerders die uw trap perfect kunnen bekleden. Zij beschikken over kennis en ervaring en verzorgen dit van A t/m Z. Meer weten over de prijzen voor het bekleden van uw trap? Geef van de maten en uw wensen door. Aan de hand hiervan kunnen wij u een heldere prijsindicatie geven.

Maak a.u.b. uw keuze:

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Trap bekleden met tapijt of andere stoffen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting