DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Trap bekleden in uw woning of kantoor in de buurt van Schoonrewoerd
Schoonrewoerd

Trap bekleden in uw woning of kantoor in de buurt van Schoonrewoerd

Trap bekleden in uw woning in de buurt van Schoonrewoerd? Uw trap af laten werken naar uw persoonlijke smaak? Maak dan een afspraak met Beumer woninginrichting of kom bij ons langs in de buurt van Schoonrewoerd. Beumer woninginrichting is als familiebedrijf al vele jaren actief binnen de woninginrichting en heeft vele woningen van meubelen, gordijnen en accessoires voorzien. Door uw trap te bekleden geeft u deze een sfeervolle uitstraling. Daarnaast zorgt het voor veiligheid. Afhankelijk van het materiaal dat u kiest om uw trap te bekleden kan het zorgen voor:

  • Zachte ondergrond
  • Strakke afwerking
  • Mooie uitstraling
  • Veiligheid

Graag laten wij u verschillende materialen zien waarmee wij uw trap kunnen bekleden in de buurt van Schoonrewoerd.

Trap bekleden met tapijt

Een veel gekozen materiaal voor het bekleden van een trap in de buurt van Schoonrewoerd is tapijt. Tapijt is erg populair door de vele voordelen. Zo ziet tapijt er warm en sfeervol uit en kan het in verschillende kleuren, soorten en structuren geleverd worden. Ook heeft tapijt functionele eigenschappen. Zo werkt het geluiddempend en is het minder glad.

Trap bekleden vereist vakmanschap

Als het gaat om het bekleden van een trap is ons team een bekend begrip in Schoonrewoerd en omgeving. Wij weten als geen ander dat een trap pas in goede staat is als deze netjes is bekleed en afgewerkt. Dit is zeer nauwkeurig werk. Ons team bestaat uit ervaren stoffeerders die de technieken beheersen om dit zo goed mogelijk te doen. Een trap die door ons bekleed is is een lust voor het oog waar u jarenlang plezier van zult hebben. Meer informatie of een afspraak? Kom gerust langs in de buurt van Schoonrewoerd of neem contact op.

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting