Openingstijden Beumer Woninginrichting

Maandag:10:00 - 17:00
Dinsdag:10.00 - 12:30
Woensdag:10:00 - 17:00
Donderdag:10:00 - 17:00
Vrijdag:10:00 - 17:00
Zaterdag:10:00 - 15:00
DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Vloerbedekking in de buurt van Stad aan t Haringvliet biedt warmte, sfeer en persoonlijkheid.
Stad aan t Haringvliet

Vloerbedekking in de buurt van Stad aan t Haringvliet biedt warmte, sfeer en persoonlijkheid.

Bent u trotse bezitter van een nieuwe woning? Wilt u graag nieuwe vloerbedekking in uw woning in de buurt van Stad aan t Haringvliet? Kom dan langs voor een compleet aanbod vloerbedekking in de buurt van Stad aan t Haringvliet bij Beumer Woninginrichting. Beumer Woninginrichting is al vele jaren dé winkel in Stad aan t Haringvliet en omgeving waar u beslist een goede vloerbedekking kunt kopen. Wij leveren vloerbedekking dat u een echt thuis gevoel geeft. Vloerbedekking van Beumer Woninginrichting biedt warmte, sfeer en persoonlijkheid. Afhankelijk van uw wensen en de ruimte bieden wij vloerbedekking aan. Sommige vloerbedekkingen passen beter in de ene ruimte dan andere. Hierbij moet u rekening houden met de stijl, structuur en vezel. Vloerbedekking dat wij leveren in Stad aan t Haringvliet en omgeving kan de stijl en sfeer van uw woning compleet veranderen. Omdat wij een ruim assortiment vloerbedekking leveren vindt u beslist iets wat past. Van klassiek tot modern en van harig tot glad. Kom langs in onze winkel en ervaar de kwaliteit van vloerbedekking.

Bescherming met vloerbedekking

Veel van onze klanten in Stad aan t Haringvliet en omgeving hebben voor vloerbedekking gekozen. Dit biedt namelijk dé ultieme vloerbescherming. Zo krijgt u met onze vloerbedekking in de buurt van Stad aan t Haringvliet nooit koude voeten, geeft het bescherming tijdens valpartijen en biedt een goede demping voor mensen met gewrichtsklachten. Naast deze functionele eigenschappen van vloerbedekking dat wij leveren in Stad aan t Haringvliet en omgeving zorgt vloerbedekking voor sfeer en warmte. Welke sfeer u creëert is afhankelijk van de soort vloerbedekking die wij leveren in de buurt van Stad aan t Haringvliet. Zo leveren wij:

  • Laminaat
  • Tapijt
  • PVC vloeren
  • Marmoleum
  • ​Quick-step laminaat

Het is goed om te ontdekken welke vloerbedekking het beste rendement geeft en het beste bij uw wensen aansluit. Daarom kunt u de verschillende soorten vloerbedekking bij ons komen bekijken in de buurt van Stad aan t Haringvliet.

Tapijt als vloerbedekking

Tapijt is een veel gekozen vloerbedekking onder onze klanten in de buurt van Stad aan t Haringvliet. Er zijn vele soorten tapijt. U kunt uw tapijt een stoer of trendy uiterlijk meegeven of houdt u liever van een luxe uitstraling. Wilt u wol of synthetisch? In naturel tinten, warme actuele kleuren of uitbundige kleuren. Alles is mogelijk.

Vloerbedekking bekijken

Bent u benieuwd naar de soorten vloerbedekking die wij leveren in de buurt van Stad aan t Haringvliet? Kom deze dan in onze winkel bekijken. Alle soorten vloerbedekking kunt u bij ons in de buurt van Stad aan t Haringvliet komen bekijken. Bij ons in de winkel informeren en adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden. Tevens kunnen wij bij u langs komen om de woning situatie te bekijken.

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting