DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Vloeren

Het aanbod vloeren van Beumer Woninginrichting

Toe aan een metamorfose voor uw vloeren in huis? Uw bestaande laminaat versleten en u wilt dit laten vervangen door bijvoorbeeld PVC vloeren? Bekijk onze website voor ons ruime aanbod van verschillende vloeren van diverse merken, zoals:

  • Quickstep
  • Novilon
  • Castell
  • Beautifloor
  • Desso

Maar welk soort vloer wilt u in uw woning en past dat bij het gebruik? Want heeft u bijvoorbeeld huisdieren, is het verstandig vloeren te kiezen met een glad oppervlak. Denk hierbij aan PVC, marmoleum of laminaat vloeren.

Volledig naar uw wens!

Heeft u gedacht aan novilon voor uw vloeren in huis? Wist u dat novilon vloeren ideaal zijn voor vloerverwarming, geluiddempend en aangenaam warm aan de voeten. Daarnaast is het een Nederlands product. Ook hebben wij een uitgebreide keuze qua laminaat vloeren van bijvoorbeeld het merk Quickstep. Voor elke woonstijl hebben wij passende vloeren. Planken of tegels. Landhuisdelen of smalle plankjes. Modern of klassiek. En ook voor de ondervloer kunnen wij zorgen zoals diverse afwerkingsmogelijkheden van plakplintjes tot overzet plinten. Belt u gerust op voor informatie of kom eens kijken in onze showroom. Niet in staat om onze showroom te bezoeken, neem contact met ons op voor de service mogelijkheden van Beumer woninginrichting.

Maak a.u.b. uw keuze:

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Vloeren van Beumer Woninginrichting
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting