DE PRODUCTEN VAN BEUMER WONINGINRICHTINGMEER INFORMATIE NODIG? NEEM CONTACT OP
Vloeren van Beumer Woninginrichting nabij Bleskensgraaf
Bleskensgraaf

Assortiment vloeren voor Bleskensgraaf en omgeving

Ook fan van de vele woonprogramma’s op televisie en inspiratie opgedaan om uw vloeren te onderwerpen aan een metamorfose in uw woning nabij Bleskensgraaf ? Bent u er nog niet uit wat voor soort vloer u wilt hebben? Stelt u bepaalde eisen aan uw vloeren? Beumer Woninginrichting in de buurt van Bleskensgraaf biedt u een groot assortiment aan vloeren aan en kan u ook helpen bij het kiezen van de juiste vloeren. Wij kunnen vloeren voor Bleskensgraaf en omgeving aanbieden van diverse grote merken, zoals Quickstep laminaat en vloerbedekkingen van Desso. Met tapijt en vloerkleden komt de akoestiek in uw woning nabij Bleskensgraaf ten goede. Het is warm, veerkrachtig en isolerend en in combinatie met ondertapijt is het geluiddempend, dat zeer geschikt werkt voor trappen en hal.

Desso vloeren, vloerbedekking en karpetten

Desso tapijt leent zich uitstekend voor verwerking tot een mooi karpet op maat voor vloeren in woningen in de buurt van Bleskensgraaf. Beumer Woninginrichting biedt Desso vloeren in Bleskensgraaf en omgeving aan en helpt u graag hiermee. U kunt uw tapijt een stoer of trendy uiterlijk meegeven of houdt u liever van een luxe uitstraling. Wilt u wol of synthetisch. In naturel tinten, warme en/of actuele kleuren of in een uitbundig kleurenschema. In onze showroom hebben wij veel voorbeelden van wat wij u kunnen aanbieden, maar hebben wij ook de nieuwste stalenboeken van o.a. Desso waaruit u kunt kiezen. Al met al heeft Beumer een uitgebreid assortiment aan vloeren voor u in Bleskensgraaf en omgeving.

Nieuw in ons assortiment, Pulse vloeren van Quick Step

Op zoek naar vloeren voor uw woning nabij Bleskensgraaf welke perfect aansluiten bij uw wensen en eisen? Heeft u al eens gehoord van Quick-Step Pulse vloeren? Deze collectie vloeren heeft extra brede en extra lange planken en vallen ook op door hun natuurgetrouwe structuren. Elke plank bevat meerdere schaduwen en tinten, precies om die levendige kleurvariatie te creëren die voorheen alleen echt hout kon bieden. De extra matte afwerking, gedetailleerde oppervlaktestructuren en perfect passende groeven maken van Pulse vloeren de meest natuurlijk uitziende vinylvloeren ooit. Deze zachte, comfortabele vloeren zijn een aanbeveling voor uw woning in de buurt van Bleskensgraaf. Eigenschappen van Pulse vloeren zijn :

  • uitstekende duurzaamheid
  • stil, zacht en 100 % waterbestendig
  • snelle en eenvoudige plaatsing
  • gedetailleerde oppervlakte structuren

Naast vloeren heeft Beumer nog meer voor uw inrichting!

Niet alleen vloeren toe aan vervanging maar ook voor de rest van het interieur een woninginrichter in de buurt van Bleskensgraaf nodig? Al meer dan 100 jaar is Beumer uw aangewezen partner bij het adviseren van de inrichting van uw woning, niet alleen vloeren maar denk hierbij ook aan raambekleding, zonwering, bedden, meubelen en woonaccessoires, alles voor u in de omgeving van Bleskensgraaf . Kleine fauteuiltjes, deurmatten in elk denkbaar materiaal en kleur, grasmatten voor uw balkon of terras in de tuin. En ook onderhoudsmiddelen voor bijvoorbeeld uw houtenvloeren, vloerbedekking hebben wij in onze winkel. Kom snel eens langs bij ons in het centrum van Zwijndrecht.

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
merken

MERKEN

beautifloordessoverosoleltitexelwoolveluxforbo

vadainquickstepkmDommelin

Beumer Woninginrichting logo
Beumer Woninginrichting